Monday, October 03, 2016

last sem dekat gambang

made by Aina Mohd at Monday, October 03, 2016
assalamualaikum and helluuu..hahaha oke skrang aku tengah study week,,yes final is coming this Thursday and i will have two papers on that day..huhh good luck on me..dan al-fatihah ke diri sendiri jugak sebab still xsedar diri dan x study2 lagi huhuhu..

ohh oke msuk topic harini which is sem ni last sem aku kt gambang..sem depan kene pegi pj for the lab and that sem also my last sem as cfs students ngeee...how fast time fly..hmmm..semakin tua and next year umurku ade angka 2 kt depan...arghhh umur yg sepatut kau dah matured but u're not and still acting like a kid..mehh

what would i miss when i leave gambang:
1) first gambang punya greem scenery..udara segar hahaha..really guys nak2 kalau time pagi..you could the fog..MasyaAllah..cantik dan menenangkan
2) second suasana tenang..yes time pagi sgt tenang
3) bilik luas...bayangkan satu compartment that very big for a mahallah compared dkat pj..kalau kau nk tido atas lantai tepi katil still boleh..nak tido kat ruang tgah pun boleh..bdk pj ckap satu bilik kt sana sama besar satu compartment dkat sini..and bayangkan kt sini satu bilik ade 4 compartments hahaha
4) wifi laju..bukak blog ni pun gune wifi uia..hahaha..and kat pj nanti wifi ade kt tangga je..bdk2 pj cakap laaa..skrang lepak cafe still boleh main wifi..p/s: dulu xpernah lepak cafe sbb cafe baru hehehe

ok sampai sini je assalamualaikum..lots of love: AINA

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea