Monday, October 24, 2016

drawing

made by Aina Mohd at Monday, October 24, 2016 0 comments
assalammualaikum and hi..so hari ni x tahu kenape aku rajin nak post walaupun semalam dah post..ok xpe2..so hari ni i have the topic to talk about which is pandai melukis..u know that i always jealous dgn orang yg pandai melukis or ade bakat melukis..u can make it a a hobby time2 bosan boleh melukis kan..

aku ni nak lukis org lidi pun x menjadi..kaki senget sebelah la..ni hobi membace je..yes i know membace bagus but kadang2 boleh jadi bosan jugakkan..yelah xkan nak membace novel je setiap kali mase lapang tuh..

jealous giler tgk org pandai melukis ni..conteng2 macam tu tapi boleh jd art..cantik giler kut..contohnyer ade sorg bdk perempuan ni dkat uni aku..omgee die punya pandai melukis bapak ahhh..

okay sampai sini je kut..lots of love: AINA
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea