Monday, October 24, 2016

drawing

made by Aina Mohd at Monday, October 24, 2016 0 comments
assalammualaikum and hi..so hari ni x tahu kenape aku rajin nak post walaupun semalam dah post..ok xpe2..so hari ni i have the topic to talk about which is pandai melukis..u know that i always jealous dgn orang yg pandai melukis or ade bakat melukis..u can make it a a hobby time2 bosan boleh melukis kan..

aku ni nak lukis org lidi pun x menjadi..kaki senget sebelah la..ni hobi membace je..yes i know membace bagus but kadang2 boleh jadi bosan jugakkan..yelah xkan nak membace novel je setiap kali mase lapang tuh..

jealous giler tgk org pandai melukis ni..conteng2 macam tu tapi boleh jd art..cantik giler kut..contohnyer ade sorg bdk perempuan ni dkat uni aku..omgee die punya pandai melukis bapak ahhh..

okay sampai sini je kut..lots of love: AINA

Sunday, October 23, 2016

holiday aka mereput

made by Aina Mohd at Sunday, October 23, 2016 0 comments
assalamualaikum and helloo(tone macam lagu adele..hehe)..so skarang aku tengah cuti sem which is also mase untuk mereput dekat rumah..huhh..doing nothing..tido, makan,layan drama and ulang bende same setiap hari..btw i'm at home dah seminggu dan berat dah naik2 kilo..ciss..and right now tepi laptop, i have the kebab yg beli dkat pesta thai..hmmmm macam x naik berat..

oke forget about that, xpe esok kite naik basikal hahaha..oh ya i got sem break for 3 weeks which tinggal lagi 2 weeks more and pastu pegi pj..bye gambang huhu(emoticon nangis)..and then finally graduate from cfs..yeahhhhh dan cuti 6 bulan.  wowww(x tahu la nak mereput ke ape time tu)

ok back to topic which i still don't..muahehe..actually saje je update sebab bosan sangat..as u know my blog like my online dairy..nahh i should continue write dairy in my dairy book..so my harapan(harapan ke??but it is actually more to like impian  ehh things to do) during this sem break which is nak bace novel english yg bertimbun tu..harapnyer dapat la abis 2 or 3 books...hahaha..

ok that all for now assalamualaikum..lots of love: AINA

Image result for brownies 
these brownies look so sexy..haha teringin brownies tapi kat sini susah nak cari..

Monday, October 03, 2016

last sem dekat gambang

made by Aina Mohd at Monday, October 03, 2016 0 comments
assalamualaikum and helluuu..hahaha oke skrang aku tengah study week,,yes final is coming this Thursday and i will have two papers on that day..huhh good luck on me..dan al-fatihah ke diri sendiri jugak sebab still xsedar diri dan x study2 lagi huhuhu..

ohh oke msuk topic harini which is sem ni last sem aku kt gambang..sem depan kene pegi pj for the lab and that sem also my last sem as cfs students ngeee...how fast time fly..hmmm..semakin tua and next year umurku ade angka 2 kt depan...arghhh umur yg sepatut kau dah matured but u're not and still acting like a kid..mehh

what would i miss when i leave gambang:
1) first gambang punya greem scenery..udara segar hahaha..really guys nak2 kalau time pagi..you could the fog..MasyaAllah..cantik dan menenangkan
2) second suasana tenang..yes time pagi sgt tenang
3) bilik luas...bayangkan satu compartment that very big for a mahallah compared dkat pj..kalau kau nk tido atas lantai tepi katil still boleh..nak tido kat ruang tgah pun boleh..bdk pj ckap satu bilik kt sana sama besar satu compartment dkat sini..and bayangkan kt sini satu bilik ade 4 compartments hahaha
4) wifi laju..bukak blog ni pun gune wifi uia..hahaha..and kat pj nanti wifi ade kt tangga je..bdk2 pj cakap laaa..skrang lepak cafe still boleh main wifi..p/s: dulu xpernah lepak cafe sbb cafe baru hehehe

ok sampai sini je assalamualaikum..lots of love: AINA
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea