Sunday, October 23, 2016

holiday aka mereput

made by Aina Mohd at Sunday, October 23, 2016
assalamualaikum and helloo(tone macam lagu adele..hehe)..so skarang aku tengah cuti sem which is also mase untuk mereput dekat rumah..huhh..doing nothing..tido, makan,layan drama and ulang bende same setiap hari..btw i'm at home dah seminggu dan berat dah naik2 kilo..ciss..and right now tepi laptop, i have the kebab yg beli dkat pesta thai..hmmmm macam x naik berat..

oke forget about that, xpe esok kite naik basikal hahaha..oh ya i got sem break for 3 weeks which tinggal lagi 2 weeks more and pastu pegi pj..bye gambang huhu(emoticon nangis)..and then finally graduate from cfs..yeahhhhh dan cuti 6 bulan.  wowww(x tahu la nak mereput ke ape time tu)

ok back to topic which i still don't..muahehe..actually saje je update sebab bosan sangat..as u know my blog like my online dairy..nahh i should continue write dairy in my dairy book..so my harapan(harapan ke??but it is actually more to like impian  ehh things to do) during this sem break which is nak bace novel english yg bertimbun tu..harapnyer dapat la abis 2 or 3 books...hahaha..

ok that all for now assalamualaikum..lots of love: AINA

Image result for brownies 
these brownies look so sexy..haha teringin brownies tapi kat sini susah nak cari..

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea