Monday, November 07, 2016

a post in pj

made by Aina Mohd at Monday, November 07, 2016 0 comments
assalammualaikum and hi..here i'm in pj..ni boleh post sebab wifi kat bilik ni laju..hahaha(gelak happy..ni je kut best kat sini)..😱 hahaha xtahu la wei..happy ke x? semalam baru daftar and hari ade start class..first day class in pj..nasib baik jumpe class yg first tadi..bcause i got tips from my friend yg dah dduk kat pj sem lepas...thank u umi..hehehe.. πŸ˜ tpi kan lepas klas stats tu mdam suruh la ikut die sbab nak ambik buku..i was following this 2 sisters sbab ingatkan dieorg tu classmate aku..rupenyer takkkk wehhh..nasib baik xikut sampai die masuk klas sebab aku rase mcam salah tempat je..HAHAHA..pening deh gua..gambang kan ade 2 bangunan je kann πŸ˜΅πŸ˜΅πŸ˜΅

oh ya..pagi tadi nak mandi kene tadah air dalam baldi.HAHAHA(ni bukan gelak happy) πŸ˜ͺ duduk kat gambang xde pun masalah macam ni..huh aigoo yaa..so ade pro and cons jugak lah..pro die pj yeah senang nak outing byak mall nak pergi..gambang tu dlam hutan..nak pergi outing kat kuantan pun dah sejam lebih naik rapid but i already miss gambang..😭😭😭😭

so lets get pass this short sem..7 minggu je kut..pejam celik pejam celik dah abis kutt..good luck for myself..fightingπŸ’ͺπŸ’ͺ

okay assalammualaikum and lots of love AINA

Friday, November 04, 2016

packing

made by Aina Mohd at Friday, November 04, 2016 0 comments
assalammualaikum and hello..so post hari ni aku just nak ckap aku tengah kemas barang..esok dah nak pegi pj..hari ahad dah kene daftar kat pj..huhuhu..bab2 kemas baju aku memang lemah betul sebabnyer kalu nak baju tu x tahu nak bwak berape helai..pas2 nanti bwak beg baju 2 beg..hmmm..pas2 nanti mula la bile nak angkut naik tangge x larat AHAHHA...

so short sem je ni..jadi xyah bwak barang banyak sebab nanti kene bwak balik semula jugak..buat penat je..

ape lagi ehhh..xde dah kut nak sambung kemas baju ni.ohh nanti mase short sem xboleh kut nak update blog ni sebab wifi kat pj xsampai kalu kat bilik..hmmm nanti rindu wifi gambang HAHAHA
okay assalammualaikum and lots of love AINA


 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea