Saturday, April 21, 2018

after 2 years.. I come back

made by Aina Mohd at Saturday, April 21, 2018 0 comments
assalamualaikum and helluuuuuu people.. I'm back, finally after two years with no update on this blog. yess. and I update this blog sebab tiba-tiba teringat that I actually have a blog *whatt!!*😱😱 nampak tak kat situ actually I lupa that I have a blog. dah la the last post I posted was during my last day in asasi.. HAHAHA the promise that I made yang nak selalu write on this blog because I ada cuti for almost 1 year before continue my degree tu hanya menjadi omong-omong kosong.. so teruk la I ni kannn huhuuhuu

so currently I'm pursuing my degree..haha what course is should be secret right.. shhh. currently my 2nd semester as year 1. almost about 1 month to go, my final exam is coming 😲😲. I'm not ready yetttt!!! I'm writing this in 2am.. but tomorrow need to wake up early sebab nak revise for quiz upcoming this tuesday.. I'm so scared sebab this subject I paling takut sbb last quiz for this subject I got quite low marks.. but serve me then sebab I tak study elok-elok. erkkk

hmm I need to go to sleep right now.. that's all from me.. if ada masa I will update lagi this blog..tapi I don't know when.. HAHAHAHA.. assalamualaikum and byeee
                                                                                                       

                                                           LOT OF LOVES:AINA💋


Monday, December 26, 2016

few days left

made by Aina Mohd at Monday, December 26, 2016 0 comments
assalammualaikum and hello..post lagii..menikmati hari2 sebelum abis zaman cfs HAHAHA..tulis sambil mkan kuey tiaw hailam huhuhu..so hari rabu ade paper statistics and balik rumah huuuu😆

oke actually sedih gak ahh nak tinggal cfs ni..nak2 bile nabihah tu dah balik..sebab sunyi je HAHAHA ..tu je kut nak tulis..sebab aku malas nak tulis muahahaha..bye.. good luck for me untuk hari rabu.. assalammualaikum

                                                     LOT OF LOVES:AINA💋

Monday, December 19, 2016

interview

made by Aina Mohd at Monday, December 19, 2016 0 comments
assalamualaikum and hello..so hari ni aku nak tulis pasal interview..yes i'm done with my interview..and i know it is cliche kan lepas interview for kuliyyah entrance  pastu kau nak share your experience tapi aku nak tulis jugak..haha

so pagi tadi dalam pkul 10 dieorg bagi briefing then dalam 10.40 pgi macamtu start interview and aku orang yg ke-4..hahaha..and of course aku dapat banyak soalan sebab orang awal2 kan..dah la time aku masuk...tibe2 ade lagi sorang panel masuk..so aku lambat jugak la keluar nak banding orang sebelum aku tu..huhu..panel tu cakap aku "bernasib baik"😔

so soalan yang aku dapat..first biase la kan kene perkenalkan diri..pastu panel tu tanye kenape pilih pharmacy,siapa yang bagi influence and galakkan you..pastu aku dapat soalan pasal current issue yang berkaitan dengan pharmacy, cara macam mane kau nak tangani stress..and last question is are you still single or not..pastu pendapat kau tentang kahwin awal..haha..aku memang ckap x suke la kan..tu je kut soalan yang aku ditanye..harap2 dapat masuk kuliyyah pharmacy InsyaAllah..okaylah tu je kut assalamualaikum and bye
                                                        A LOT OF LOVES:AINA💋

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea