Monday, December 26, 2016

few days left

made by Aina Mohd at Monday, December 26, 2016 0 comments
assalammualaikum and hello..post lagii..menikmati hari2 sebelum abis zaman cfs HAHAHA..tulis sambil mkan kuey tiaw hailam huhuhu..so hari rabu ade paper statistics and balik rumah huuuu😆

oke actually sedih gak ahh nak tinggal cfs ni..nak2 bile nabihah tu dah balik..sebab sunyi je HAHAHA ..tu je kut nak tulis..sebab aku malas nak tulis muahahaha..bye.. good luck for me untuk hari rabu.. assalammualaikum

                                                     LOT OF LOVES:AINA💋

Monday, December 19, 2016

interview

made by Aina Mohd at Monday, December 19, 2016 0 comments
assalamualaikum and hello..so hari ni aku nak tulis pasal interview..yes i'm done with my interview..and i know it is cliche kan lepas interview for kuliyyah entrance  pastu kau nak share your experience tapi aku nak tulis jugak..haha

so pagi tadi dalam pkul 10 dieorg bagi briefing then dalam 10.40 pgi macamtu start interview and aku orang yg ke-4..hahaha..and of course aku dapat banyak soalan sebab orang awal2 kan..dah la time aku masuk...tibe2 ade lagi sorang panel masuk..so aku lambat jugak la keluar nak banding orang sebelum aku tu..huhu..panel tu cakap aku "bernasib baik"😔

so soalan yang aku dapat..first biase la kan kene perkenalkan diri..pastu panel tu tanye kenape pilih pharmacy,siapa yang bagi influence and galakkan you..pastu aku dapat soalan pasal current issue yang berkaitan dengan pharmacy, cara macam mane kau nak tangani stress..and last question is are you still single or not..pastu pendapat kau tentang kahwin awal..haha..aku memang ckap x suke la kan..tu je kut soalan yang aku ditanye..harap2 dapat masuk kuliyyah pharmacy InsyaAllah..okaylah tu je kut assalamualaikum and bye
                                                        A LOT OF LOVES:AINA💋

Saturday, December 17, 2016

2 weeks more to end my cfs

made by Aina Mohd at Saturday, December 17, 2016 0 comments
assalamaualaikum and helluuu..i'm back to update my precious blog again hahaha..time flies so fast..yes aku tinggal lebih kurang 2 minggu lagi nak habiskan foundation in uia..tinggal seminggu untuk class and lagi satu minggu for the final exam..goodbye cfs gambang and pj..i got a lot of memories created during my cfs journey haha..and say hi to long period of holiday(yeah cuti 9 bulan..lebih kurang kut😏..)

and yeah hari isnin ni aku ade interview huhu👀😓😓😓..interview ni nak tentukan which kuliyyah aku masuk time degree nanti..berdebar kut..sebabnyer panel die tu lecturer course yang aku nak masuk ni..huuuu..ape2 pun goodluck for me..InsyaAllah boleh..chaiyokk👌🙏

oke that's all kut untuk sekarang..nanti i update semula muahh assalamualaikum
                                           A LOT OF LOVES:AINA💋

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea