Monday, December 19, 2016

interview

made by Aina Mohd at Monday, December 19, 2016 0 comments
assalamualaikum and hello..so hari ni aku nak tulis pasal interview..yes i'm done with my interview..and i know it is cliche kan lepas interview for kuliyyah entrance  pastu kau nak share your experience tapi aku nak tulis jugak..haha

so pagi tadi dalam pkul 10 dieorg bagi briefing then dalam 10.40 pgi macamtu start interview and aku orang yg ke-4..hahaha..and of course aku dapat banyak soalan sebab orang awal2 kan..dah la time aku masuk...tibe2 ade lagi sorang panel masuk..so aku lambat jugak la keluar nak banding orang sebelum aku tu..huhu..panel tu cakap aku "bernasib baik"😔

so soalan yang aku dapat..first biase la kan kene perkenalkan diri..pastu panel tu tanye kenape pilih pharmacy,siapa yang bagi influence and galakkan you..pastu aku dapat soalan pasal current issue yang berkaitan dengan pharmacy, cara macam mane kau nak tangani stress..and last question is are you still single or not..pastu pendapat kau tentang kahwin awal..haha..aku memang ckap x suke la kan..tu je kut soalan yang aku ditanye..harap2 dapat masuk kuliyyah pharmacy InsyaAllah..okaylah tu je kut assalamualaikum and bye
                                                        A LOT OF LOVES:AINA💋

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea