Friday, April 19, 2013

kyakkkkk!!!

made by Aina Mohd at Friday, April 19, 2013 0 comments
assalamualaikum...hi guys...hari ni hari yg paling happy sekali oke...korang tahu x kenape? sbb aina dpt chat ngan mr. H...arghhhhh..aina kenal dia mase pegi click camp..korang tgk x entry aina yg lepas..actually camp tu click camp la...well mmg mase first ngan second day tu mcm boring ngan stresss..tapi last day this camp is wicked awesome...hahahaha..sek aina dpt no 2 k..hahahaha..mak ai perasan nyer...dan dkt camp ni jugak aina jumpe mr. H..dia handsome giler oke..tinggi pun tinggi giler..dia duduk dpn aina je mase kt click camp tu..well mase chat dgn dia, aina tanye pasal projek dia la..tapi lepas ni nk tanye ape lagi ek???aina nk chat lagi dgn dia!!!gedikkk giler aq...oke tu je aina nk citer..hahaha...hai mr. H..mr. H... 


kahkahkah...oke..assalamualaikum

*mood happy giler..sampai nk giler pun ade..hahaha

Thursday, April 11, 2013

camp!!!

made by Aina Mohd at Thursday, April 11, 2013 0 comments
assalamualaikum and hello...oke skrang aina tgh ade kt sebuah camp ****..x bleh cakap oke...so camp ni macam giler sket ok..dh la kene ckap english sepanjang camp ni..OMG...hahahaha...pas2 kene buat presentation dkt depan la..so aina macam x pandai sangat la ckp english ni kan..so kawan aina ngan aina ni senyap jela..kwn aina yg sorg lagi je lah yg present project kitaorg sbb dia tu pandai giler bi..tcer kitaorg mcm nk marah2 je sbb kitaorg senyap je dan biarkan kwn aina sorg je present...oke itu aina nk kongsi..bye2..nk tido dulu...hahaha :P

Saturday, March 23, 2013

jom masuk u

made by Aina Mohd at Saturday, March 23, 2013 0 comments
 assalamualaikum..annyeong..hahaha..oke ari ini aina ngan kwn2 aina pergi kt jom masuk u..walaupun kitaorg form 4 tapi kami tetap pergi.....wakakaka...

 mase kat umah tu rase x sabo giler nk pergi..hahaha




sepatutnya kiteorg bertolak dlm pukul 10.30 pagi tapi disbbkan bas yg kiteorg nk naik tu lambat jadi kiteorg pun bertolak dlm pukul 11 lebih....rase nok jerit je..dhla panas mase tu..huh..sabo je la..btw bas tu sudah uzur..sori la pakcik driver..huhuhu

bile dh sapa tu,aina pun msk la kt dlm..uh mak kau..byk giler oke name2 uni tau..disbbkan kiteorg ni just form 4 ..just dapat ambil pamphlet and free gifts..sebenarnye dpt free gift lagi best tau...hahaha..so aina pun tgk2 la jugak nanti bile nk msk u nk ambik course ape..of course medic oke..kene dpt straight oke dlm spm..so aina nk study hard biar dpt straight A++ gitu..(walaupun A++ tu x wujud pun dlm spm)...






oke setakat ni saje entri..fighting for myself for spm 2014..semoga dpt straight A+..aminnn..
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea