Friday, November 04, 2016

packing

made by Aina Mohd at Friday, November 04, 2016 0 comments
assalammualaikum and hello..so post hari ni aku just nak ckap aku tengah kemas barang..esok dah nak pegi pj..hari ahad dah kene daftar kat pj..huhuhu..bab2 kemas baju aku memang lemah betul sebabnyer kalu nak baju tu x tahu nak bwak berape helai..pas2 nanti bwak beg baju 2 beg..hmmm..pas2 nanti mula la bile nak angkut naik tangge x larat AHAHHA...

so short sem je ni..jadi xyah bwak barang banyak sebab nanti kene bwak balik semula jugak..buat penat je..

ape lagi ehhh..xde dah kut nak sambung kemas baju ni.ohh nanti mase short sem xboleh kut nak update blog ni sebab wifi kat pj xsampai kalu kat bilik..hmmm nanti rindu wifi gambang HAHAHA
okay assalammualaikum and lots of love AINA


 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea