Friday, December 16, 2011

testing...

made by Aina Mohd at Friday, December 16, 2011 0 comments
assalamualaikum and good morning...lame kan aina x update blog ni...sekarang aina tgh belajar macam mane nk letak emoticons..so korang tlg ajar nye..aina masih dlm percubaan lai nih..okay..bye-bye..assalamualaikum

Monday, November 21, 2011

keputusan...

made by Aina Mohd at Monday, November 21, 2011 0 comments

Assalamualaikum...readers...malaysia menang!!!!!!!!!!!!!!!yeah...indon booo...

Okay nak kate yg tu je...nite all..nak tidur dah..assalamualaikum

apek..good job..hehehehe

bola..bola

made by Aina Mohd at Monday, November 21, 2011 0 comments
assalamualaikum..dan selamat malam readers.. lama kan aina x update blog ni..well i open my blog because sekarang ni kan cuti sekolah..since i have nothing to do..update blog dgn download citer jelah keje... *aina kene study maths yg form 3 punyer arghhhh!!!hate it tapi kene jugak sbb perikse tov nanti msk yg form 3*

Malaysia vs. indon....meh tgk ramai2..malaysia boleh!!! indon boooo!!!! :)
sekarang masih seri..waiting for next goal...malaysia boleh!!!!!!!!!!
malaysia kene menang jugak..x kire..nk jugak..nk jugak.. hehehehe

mase cuti ni aina x pegi jalan2 pun..mcm biase..x best langsung sbb mak aina kene perikse kertas spm...bace novel...aina dah beli novel baru...yeah!!!!

okey..tu aje untuk ari ni..tgk bola cepat..assalamualaikum..

Sunday, October 16, 2011

kem!!!!!!!!!!!

made by Aina Mohd at Sunday, October 16, 2011 0 comments
Assalamualaikum and hi to my lovely readers...lamernye x update blog ni....by the way aina x kasi tau korang esk bersamaan 17.10.2011 hingga 19.10.2011 atau hari rabu aina pegi kem kepimpinan pelajar dkt d’pengkalan resort...aina pegi dgn besties aina hajar n khaled...wahhhhh...bestnyerrrr.... J very like it...pastu 20.10.2011 tu aina dah start perikse..bm ngan math..lps tahu jadual perikse tu khaled x nk sbb nk study math tapi aina ngan hajar pakse jugak “khaled gilah...gilah..x best la gitu..khaled x dok” akhirnye dia pegi jugak.madame kater kem ni ade jugok sekolah lain..harap-harap kwn-kwn sekolah rendah aina ade jugok yg pegi..jadi kem reunion pulok...aina kene bwk buku teks sej ngan math sbb nk study...harap-harap lulus la perikse ni biar dpt 6a ke atas.amin..baju dah siap kemas.x sabar dah nk pegi esk..okey bye-bye..assalamualaikum
                                                                                                                 
                                                                                                                     bisous

Monday, September 19, 2011

periksa dah abis

made by Aina Mohd at Monday, September 19, 2011 0 comments
assalamualaikum..hey my lovely readers..ari ni aina periksa bahasa perancis..minggu lepas periksa bahasa perancis tapi yang oral punye hari ni bertulis...rupe-rupenye madame tu jugok yg jage mase periksa tadi..dia jadi ketua pengawas..dia jugok yg jd pemeriksa mase oral tu..dia dengan sorang lagi org lelaki..
mase listening tadi susah tau..yg soalan no. 4 je senang..yg tu 10 markah..kalau btl semua no. 4 tu aina lulus dah 1 bahagian...dia ade 4 bahagian : listening, comprehension, essay dengan oral..doakan aina ye biar lulus periksa bahasa perancis ni ok...amin.
hari semua sekolah kt dungun balik pukul 11..awalnya!!!!sy suke sangat-sangat!!!   sebab semua cikgu kt dungun pergi kt pdg merdeka sebab kene jumpe dengan timbalan perdana menteri...
ok..itu saje untuk hari ni.assalamualaikum...je t'aime...

Friday, August 05, 2011

anniversary

made by Aina Mohd at Friday, August 05, 2011 0 comments
assalammualaikum..hey readers..aina nak kasi tau blog aina dah 1 tahun beroperasi..so happy anniversary!!!!!!!!

Saturday, July 02, 2011

sabtu 2 julai 2011

made by Aina Mohd at Saturday, July 02, 2011 0 comments
assalammualaikum..hey my lovely bloggers..ari aina sekolah tau..ari sabtu???wae??okey..okey sbb ari ade larian 1murid 1sukan 1malaysia..seluruh malaysia buat..serentak tau..tapi mesti korang dah tau kan..sbb korang pun pegi jugak kan??ade sape-sape ponteng ek???x baik betul la korang ni..
okey cikgu kater mari pukul 6.30-7.00 actually daftar(tapi saye mari pukul 7 hehehehe)..kene daftar dalam kelas tapikan blok kelas kitaorang kunci..sampai hati cikgu pak guard..so aina jumpe wani..kitaorang tunggu sampai orang lain datang sekolah..pastu nik kater cikgu diaorang suruh tunggu kt surau(kitaorang kelas lain-lain tapi still g.o.o.d friend tau)..aina pun ikut sekali sbb kelas aina saye sorang bdk perempuan melayu..then tunggu tunggu tunggu punye tunggu hajar pun sampai la kt sekolah...pastu aina nampak cikgu kelas aina so kitaorang kelas 2p1 pegi kt cikgu daftar ngan ambik no. 
pastu start larian tapikan aina ngan hajar ngan nabihah kitaorang jln jep..rupenya ramai lagi yang jln kaki..akak-akak form 6..thanks kalu tak kitaorang je kut yang jln..kwn aina hajar kater sakit kaki tapi aina x sakit kaki pun sbb aina kalu mase cuti pegi taman permainan jogging...lepas sampai kt penamat tu kitaorng lepak(jgn tiru budaya kitaorang...hihihi) pastu aina blk kul 10 lebih..sebenarnye kene blk kul 12 tgh hari..aigooo..ESK CUTI YAY!!!!!!!!!!!!!
okey take care guys...assalammualaikum.. :D

Thursday, June 30, 2011

khamis 30 jun 2011

made by Aina Mohd at Thursday, June 30, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey readers..ari kan aina x belajar pun huh sejarah beb..nasib baik mase pagi tu ade majlis perpisahan cikgu wan su..beliau jadi pengetua kat sek men pulau serai...lepas tu pengawas kene tunggu kt perhimpunan sbb nazirul nk jumpe!!!!korang tau nazirul@tuan nazirul tu skema sangat cakap...dia kater macam ni : nazirul nok ari ni / nazirul saloh kabo...aina ngan kwn aina pun nganjing ke dia..huhuhu dia x dengar pun..mase dia ckp aina ngan kwn aina gelak-gelak je..(jahatnye aku nanti kene buang pengawas baru tau..hihihi) mase naik tangge nak naik kelas tu nazirul tu ade depan kitaorg dan sekali lagi kitaorg nganjing ke dia hahahaha... :­D


Pai pun ustazah suruh tolong dia tulis nombor..pastu wt keje sendiri sbb mase tu ade 20 minit lagi nk rehat...lepas rehat ictl..buat keje cikgu suruh buat..pastu pukul 12 kene pegi dewan..mesyuarat agung koop..dlm dewan kan nazirul tu betul-betul duduk tepi kwn aina lol..cik khaleed@khaleedah tapi tukar ngan hajar lol..sebelum mesyuarat tu start sempat lagi nganjing ke dia hahahaha...duh that meeting so boring..i’m gonna be crazy huh!!! :( abis kul 1 dan bleh balik..yayyyy!!!!!! :) x payah belajar sejarah hehehehe
So take care all..see you next time assalammualaikum 

Saturday, June 25, 2011

perbarisan

made by Aina Mohd at Saturday, June 25, 2011 0 comments
assalammualaikum..esk aina ade perbarisan sempena majlis anugerah...x payah kawad pun. cume berdiri je..nasib baik gop..pastu aina kene jadi commander..but not me give the command..tuan nazirul yang command...nasib baik..nazirul tu ketua pelajar kt sekolah aina...cikgu tibe-tibe je panggil aina "aina, meh duk kat depan ni"(dlm kepala penuh dengan tanda tanya)..biar betul cikgu ni...kakak kembar tu xde ekpun kalu dok mesti dia duk kt depan...mase ari rabu tu cikgu panggil aina ngan wani, wani ngan maya(wani lain-lain tau)..first-first ingat kene marah..(berdasarkan pengalaman lepas aina dah kene marah...mase kawad untuk sukan sekolah tu..tapi kakak kembar tupun kene marah jugop..hehehe)bersiap-siap untuk kene marah..kwn aina kate mcm tu..last-last cikgu tu suruh pegi cari bdk pandu puteri yang lain...then kitaorg pun pegi cari..x msk kelas pun...ni sy suka tau  
so ari khamis kitaorg raptai kt tempat parking kereta tu..habis berpeluh sy..kesian kan..x kesian pun :P  ari khamis tu aina belajar PAI je..kenape cikgu sejarah x msk??kalau cikgu msk aina ingat nk menganjing kwn aina yg ade dlm kelas!!!!!!hahahahahaha..
so esk perbarisan di awal pagi..harap-harap esk x la panas sangat...dan esk juge sekolah aina nk sembelih  tumbangkan 2 ekor lembu..(ikut ayat kwn aina..mase jwb soalan bm ni..pastu dia pun ckp ngan aina "aku nok tumbang lembu")..so aina pun nganjing ke dia..jhtkan saye ni :P 
esk all the best untuk pandu puteri and for me also dan untuk unit beruniform yang lain..aja aja fighting!!!!assalammualaikum

p/s:kwn sy tu chinese laa...hehehehe

Friday, June 10, 2011

happy birthday to me...

made by Aina Mohd at Friday, June 10, 2011 0 comments

assalamualaikum..hey bloggers..firstly happy birthday to me..hahaha...wah sy dah 14 thn...cake sy mesti 14 tingkat.. :p...btw thanks sbb bg ucapan happy birthday dlm fb...tq very much..merci beaucoup..x kan ucapan je hadiah x de ke??? esk dah nk sekolah..best la sbb sy kan bdk baik dpt jumpe kwn2....for my birthday sy nak patung rilakkuma...yg cute2 tu sape yg nk bg i really appreciate it......

memandangkan(cewah bhs..hihihi...) hari ni birthday aina so i would share some pic of cakes to u all...



 mcm ni cara yg paling terbaik mase nk tiup lilin...


Wednesday, June 01, 2011

problem is solved

made by Aina Mohd at Wednesday, June 01, 2011 0 comments
assalammualaikum. alhamdulillah problem aina dah x de. blog sudah okey. dalam sejam jugak pastu dah okey..hepy sgt-sgt..okey take care all..assalammualaikum

Tuesday, May 31, 2011

PERHATIAN!!!!!!!!

made by Aina Mohd at Tuesday, May 31, 2011 0 comments
first at all assalammualaikum. perhatian semua blog aina ade problem sikit. setiap kali post n3 baru ia akan jadi 2 atau double..so kalau nak comment ke ape,korang pegi dkt bwh atau yg ade tulis hak mutlak aina husna mohd...kalau x de tu maknanya clone la..okey tu aje aina nak beritahu korang..so take care. assalammualaikum

Thursday, April 28, 2011

BLA..BLA..BLA

made by Aina Mohd at Thursday, April 28, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey bloggers.ari ni aku balik awal la..pukul 12.10..biase aku balik pukul 2.50..pastu x belajar sej la..yay..jahatnye aku ni kan..next week gune jadual baru TAPI!!!!!!!!!!! Sej masih dkt mase last sekali….no!!!!!kitaorg ingat sej tukar x letak mase last sekali..pastu,kwn aku kene marah ngan cg…dia kelas 2p2..sian sangat.BUKAN SALAH KWN AKU PUN..DOH ORG CEROBOH KELAS NK BUAT GANE!!!!HILANG STAPLER TEMBOK JE ITUPUN NK MARAH..SURUH GANTI BALIK..SIAN SANGAT KWN AKU TU…STAPLER GUN TU BKN MAHAL SANGAT PUN…aisehmen…ok la tatau..assalammualaikum

ARI AHAD NI CUTI..BESTNYE...

Tuesday, April 26, 2011

public speaking

made by Aina Mohd at Tuesday, April 26, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey bloggers..i’m back…okey aku x belajar sbb pegi pblic speaking…hajar yg kene..i’m just the reserve…tapi kesian khaleedah x leh ikut... yg paling best I meet my friend!!!!!!!yay…ecah ngan salwa..happy sangat..sekolah aku x menang pun..kitaorg x sedih pun biler kalah sbb dah jangka pun that we will lose because last minute punye preparation…my teacher said it okay la..biar kitaorg dpt exposure and how public speaking is…next year kitaorg bleh join lagi..so congrats to smasid for the winning..First-runner-up imtiaz..second-runner-up x ingat la…okay la..assalammualaikum..

“Without ice cream, life and fame are meaningless”

This is a part of my public speaking sricpt.

Sunday, March 13, 2011

ice blend

made by Aina Mohd at Sunday, March 13, 2011 0 comments


bkn mcm ni tau..ni just figure..

assalammualaikum

hey bloggers..my new n3..just simple...nampak x title n3 aku tu..'ice blend' kan...okee macam ni pada minggu lepas lepas..aku x ingat tarikh nye..sekolah aku ade buat sukan mssd..pastu ade org jual ice blend so aku n my geng pegi beli ice blend tu..sedap gak....blend best giler...tapikan sekrg ramai jugak yg jual ice blend...so chayo chayo kepada org yg jual ice blend tu eh...aja aja fighting

okee korg aku habiskan coretan aku yg mengarut nih..bye-bye
assalammualaikum


made by Aina Mohd at Sunday, March 13, 2011 0 comments
i'm going to baked...ahhhhhhh!!!

nk bilik mcm ni jugak..pink cantek..well aku kan suka pink...hehehe

hey bloggers..assalammualaikum...sekolah aku nk buat majalah..so teacher english pun suruh buat story bout anything...anything bout any...tu ayat teacher aku ek...harap2 yg aku punye terpilih eh...pastu francais pulak pun madame suruh buat..buat mase cuti nih...ni pun belum buat..kene buat dlm group..lega kalu buat sorang-sorang seminggu pun belum tentu boleh siap...oh ya...korang tahu kan pasal tsunami ngan earthquake kt jepun kan...8.9 magnitud..masya-Allah...dkt china 6.6 magnitud je....mari sama-sama kita doakan diorg selamat....aku tengok dlm berita sabah diberi amaran..aku pun tanyer kwn aku kt sabah..dia kater cuma ribut ngan angin kuat je...alhamdulilah...

okee..bye-bye...assalammualaikum..nk tido sudah...

Monday, February 14, 2011

Maulidur Rasul

made by Aina Mohd at Monday, February 14, 2011 0 comments
salam..selamat Maulidur Rasul kepada junjungan Nabi Muhammad S.A.W..kepada semua umat Islam di seluruh dunia agar berubah menjadi umat yang soleh dan solehah..amiiin..

yum...yum...

made by Aina Mohd at Monday, February 14, 2011 0 comments



cupcakes






ice blend






yummy...x de keje..saje nk letak gambar muffins,cookies,donuts,chocolates,ice creams and cupcakes...love it...comel sangat...
donut
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea