Wednesday, March 23, 2016

perasaan malu awak...

made by Aina Mohd at Wednesday, March 23, 2016
assalamualaikum..i'm back again hehehe alhamdulillah..actually aku just nak kongsi or maybe just bagi nasihat even though aku not good enough untuk bagi nasihat..hmmm but please girls mahalkan diri awak tu please..nahh aku just kenal beberape orang laaa...maybe they are pretty and think that have boyfriend is important kut for remaja mcm kitte ni kan.. so they always talk about men i mean boys..and yeah sharing their problems which is about their boyfriends or crush.. and yes aku pun mengaku aku pun bercakap pasal lelaki and sape yang aku minat but berpada lah kann..but diaorang ni berwhatsapp la mesej laa with the boys which is bukan mahram kite wahai gadis-gadis sekalian..
and yes i didn't like those kind of girls sebab aku rase aku xbleh berkawan dengan diaorang... because nahh maybe diri aku mcm jenis xsuke perempuan mcm tu kut sbb aku x suke ckap pasal lelaki berlebih-lebihan..
and girls sekarag bukan mase untuk untuk cari boyfriends, nak ade relationship goals la, nak couple islamik pastu janji nak kahwin and ever lah.. gadis-gadis cube gune masa muda awak ni belajar and jadi orang berjaya pastu balas jasa ibu bapa awak tu duluu..jgan terpengaruh dengan idea nak kahwin muda..Allah S.W.T dah tetapkan jodoh masing-masing..gunekan mase untuk improve diri awak cuba jadi orang lebih baik, dekatkan diri dengan Allah..buat baik to your parents...
that's all from good night.. assalamualaikum salam sayang,AINA

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea