Tuesday, May 24, 2016

another sem break

made by Aina Mohd at Tuesday, May 24, 2016
assalamualaikum and hello..wassup yeah it's another sem break..actually it is almost two weeks and lebih aku start sem break..you know sem break..mereput dekat rumah jee..aku macam wehh bile nak start sem baru niii...hahaha..tapi bile start sem I be like bile laa nak balik rumah hahahaha..so weird of me..
and yes this thursday adik aku balik sebab cuti sekolah woohuuu..and abang aku pun start cuti sem..dan xde laaa sunyi sangat rumah nanti kannn..oh yah lagi dua minggu lagi nak puasa..nasib baik tahun ni first puasa still lagi kat rumah..thanks UIA sebab extend cuti dua minggu..hohoho..
how to be productive throughout this sem break? soalan tu haishh aku pun still xtahu nak buat ape hahaha.. maybe baking can consider as a productive activity..ngee.. belajar masak2 sikit..and trying to finish some books mase cuti..huhuhu..oke guys till here then..bye2..assalamualaikum..

SALAM SAYANG, AINA
these pink macaroons look cute.. ^_^

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea