Friday, April 19, 2013

kyakkkkk!!!

made by Aina Mohd at Friday, April 19, 2013 0 comments
assalamualaikum...hi guys...hari ni hari yg paling happy sekali oke...korang tahu x kenape? sbb aina dpt chat ngan mr. H...arghhhhh..aina kenal dia mase pegi click camp..korang tgk x entry aina yg lepas..actually camp tu click camp la...well mmg mase first ngan second day tu mcm boring ngan stresss..tapi last day this camp is wicked awesome...hahahaha..sek aina dpt no 2 k..hahahaha..mak ai perasan nyer...dan dkt camp ni jugak aina jumpe mr. H..dia handsome giler oke..tinggi pun tinggi giler..dia duduk dpn aina je mase kt click camp tu..well mase chat dgn dia, aina tanye pasal projek dia la..tapi lepas ni nk tanye ape lagi ek???aina nk chat lagi dgn dia!!!gedikkk giler aq...oke tu je aina nk citer..hahaha...hai mr. H..mr. H... 


kahkahkah...oke..assalamualaikum

*mood happy giler..sampai nk giler pun ade..hahaha

Thursday, April 11, 2013

camp!!!

made by Aina Mohd at Thursday, April 11, 2013 0 comments
assalamualaikum and hello...oke skrang aina tgh ade kt sebuah camp ****..x bleh cakap oke...so camp ni macam giler sket ok..dh la kene ckap english sepanjang camp ni..OMG...hahahaha...pas2 kene buat presentation dkt depan la..so aina macam x pandai sangat la ckp english ni kan..so kawan aina ngan aina ni senyap jela..kwn aina yg sorg lagi je lah yg present project kitaorg sbb dia tu pandai giler bi..tcer kitaorg mcm nk marah2 je sbb kitaorg senyap je dan biarkan kwn aina sorg je present...oke itu aina nk kongsi..bye2..nk tido dulu...hahaha :P
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea