Sunday, March 13, 2011

ice blend

made by Aina Mohd at Sunday, March 13, 2011 0 comments


bkn mcm ni tau..ni just figure..

assalammualaikum

hey bloggers..my new n3..just simple...nampak x title n3 aku tu..'ice blend' kan...okee macam ni pada minggu lepas lepas..aku x ingat tarikh nye..sekolah aku ade buat sukan mssd..pastu ade org jual ice blend so aku n my geng pegi beli ice blend tu..sedap gak....blend best giler...tapikan sekrg ramai jugak yg jual ice blend...so chayo chayo kepada org yg jual ice blend tu eh...aja aja fighting

okee korg aku habiskan coretan aku yg mengarut nih..bye-bye
assalammualaikum


made by Aina Mohd at Sunday, March 13, 2011 0 comments
i'm going to baked...ahhhhhhh!!!

nk bilik mcm ni jugak..pink cantek..well aku kan suka pink...hehehe

hey bloggers..assalammualaikum...sekolah aku nk buat majalah..so teacher english pun suruh buat story bout anything...anything bout any...tu ayat teacher aku ek...harap2 yg aku punye terpilih eh...pastu francais pulak pun madame suruh buat..buat mase cuti nih...ni pun belum buat..kene buat dlm group..lega kalu buat sorang-sorang seminggu pun belum tentu boleh siap...oh ya...korang tahu kan pasal tsunami ngan earthquake kt jepun kan...8.9 magnitud..masya-Allah...dkt china 6.6 magnitud je....mari sama-sama kita doakan diorg selamat....aku tengok dlm berita sabah diberi amaran..aku pun tanyer kwn aku kt sabah..dia kater cuma ribut ngan angin kuat je...alhamdulilah...

okee..bye-bye...assalammualaikum..nk tido sudah...
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea