Saturday, March 27, 2010

HENTIKAN GLOBAL WARMING!!!!

made by Aina Mohd at Saturday, March 27, 2010 0 comments













Hentikan global warming!!!
tanam pokok untuk oxygen!!!
dunia semakin panas!!!!!
lapisan hemisphera semakin nipis!!!
tanam pokok untuk green house!!!!
GREEN HOUSE RULES!!!!!!GREEN HOUSE RULES!!!!!!
GREEN HOUSE RULES!!!!!!GREEN HOUSE RULES!!!!!!

I LUV SOMEBODY,I MIZ SOMEBODY

made by Aina Mohd at Saturday, March 27, 2010 2 comments
I miz somebody.i met him this year.but he has gone to melaka and study there.i luv him but not as a lover.but i'm always think about him.i know him about 1 month only but i'm sure he is a good person.but i always hate him.i'm always think about him.WHAT THAT MEAN???
i don't know what feeling when i met him.
i'm feel nervous,yeah!
dia ada tanye pasal saya masa ari gotong-royong.then,ada budak laki dalam kelas saya kata kita orang couple.but it is not true.then,masa english teacher saya ada bagi kertas kebetulan kertas saya ngan dia sama then ada orang kata kita orang rancang nak ambil kertas sama.
his name is ALIF.yeah,it is!
adakah perasaan yang saya rasa ni CINTA.
tak taulah coz sebelum belum pernah bercinta.
ada saya mimpi saya baru break up with him.

i'm gone crazy when thinking about this!!!!!

Sunday, March 14, 2010

KENANGAN MASA LALU....

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments




















ni picture friends and family serta whatever things.

dalam gambar ada my best friend. eryany,she was gone to sabah on 3.2.2010. rindu sangat kat dia.
sejak dia pegi sana kitaorang main mesej setiap hari(not everyday but sometimes). amilia,dia sekarang sekolah kaka bersama dengan salwa.rindunye kat my old friend.miss them so much.

HAYATILAH GAMBAR NI DENGAN ELOK-ELOK........

BYE.....SALAM....

CINTA

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments
APA PANDANGAN ANDA TENTANG CINTA TERHADAP REMAJA???

pada saya bagi seorang remaja terlalu awal untuk bercinta kerana kita perlu belajar dan perlu mengenal erti hidup.remaja juga akan mudah terdedah kepada gejala sosial.kita juga akan lalai dalam pelajaran.

saya pun tak suka bercinta kerana semua budak lelaki macam ***** .saya juga masih belum menjumpai lelaki yang yang suka.

sila comment pandangan anda...

bosan oh

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments
Bosan giler tapi taklah sampai giler.duk kat rumah je xleh gi jalan-jalan la.abang ada kelas tambahan pastu mak pun ada kelas tambahan.nak balik kampung lambat lagi.duk kat rumah buat homework & main komputer jelah.nothing else can do.cedihla.WAWAWA.

Thursday, March 11, 2010

periksa habis dah & cuti pulak

made by Aina Mohd at Thursday, March 11, 2010 2 comments
ari selasa,rabu & khamis periksa.soalan tu ada yang susah gak...........hemmmmm..............harap dapat emua A la............insyaallah..................B.M dapat A dah..................yang lain lum tahu lagi.B.P(bahasa perancis) rasa macam banyak wat salah je...............Harap dapat gak A kurang-kurang pun 80.............insyaallah.......

cuti 1 minggu.................yea.beskan..tapi......kerja sekoloh tetap banyak.wawawawa.....

untuk AMILIA:awk nak wat apa masa cuti ni

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea