Friday, April 19, 2013

kyakkkkk!!!

made by Aina Mohd at Friday, April 19, 2013
assalamualaikum...hi guys...hari ni hari yg paling happy sekali oke...korang tahu x kenape? sbb aina dpt chat ngan mr. H...arghhhhh..aina kenal dia mase pegi click camp..korang tgk x entry aina yg lepas..actually camp tu click camp la...well mmg mase first ngan second day tu mcm boring ngan stresss..tapi last day this camp is wicked awesome...hahahaha..sek aina dpt no 2 k..hahahaha..mak ai perasan nyer...dan dkt camp ni jugak aina jumpe mr. H..dia handsome giler oke..tinggi pun tinggi giler..dia duduk dpn aina je mase kt click camp tu..well mase chat dgn dia, aina tanye pasal projek dia la..tapi lepas ni nk tanye ape lagi ek???aina nk chat lagi dgn dia!!!gedikkk giler aq...oke tu je aina nk citer..hahaha...hai mr. H..mr. H... 


kahkahkah...oke..assalamualaikum

*mood happy giler..sampai nk giler pun ade..hahaha

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea