Saturday, June 25, 2011

perbarisan

made by Aina Mohd at Saturday, June 25, 2011
assalammualaikum..esk aina ade perbarisan sempena majlis anugerah...x payah kawad pun. cume berdiri je..nasib baik gop..pastu aina kene jadi commander..but not me give the command..tuan nazirul yang command...nasib baik..nazirul tu ketua pelajar kt sekolah aina...cikgu tibe-tibe je panggil aina "aina, meh duk kat depan ni"(dlm kepala penuh dengan tanda tanya)..biar betul cikgu ni...kakak kembar tu xde ekpun kalu dok mesti dia duk kt depan...mase ari rabu tu cikgu panggil aina ngan wani, wani ngan maya(wani lain-lain tau)..first-first ingat kene marah..(berdasarkan pengalaman lepas aina dah kene marah...mase kawad untuk sukan sekolah tu..tapi kakak kembar tupun kene marah jugop..hehehe)bersiap-siap untuk kene marah..kwn aina kate mcm tu..last-last cikgu tu suruh pegi cari bdk pandu puteri yang lain...then kitaorg pun pegi cari..x msk kelas pun...ni sy suka tau  
so ari khamis kitaorg raptai kt tempat parking kereta tu..habis berpeluh sy..kesian kan..x kesian pun :P  ari khamis tu aina belajar PAI je..kenape cikgu sejarah x msk??kalau cikgu msk aina ingat nk menganjing kwn aina yg ade dlm kelas!!!!!!hahahahahaha..
so esk perbarisan di awal pagi..harap-harap esk x la panas sangat...dan esk juge sekolah aina nk sembelih  tumbangkan 2 ekor lembu..(ikut ayat kwn aina..mase jwb soalan bm ni..pastu dia pun ckp ngan aina "aku nok tumbang lembu")..so aina pun nganjing ke dia..jhtkan saye ni :P 
esk all the best untuk pandu puteri and for me also dan untuk unit beruniform yang lain..aja aja fighting!!!!assalammualaikum

p/s:kwn sy tu chinese laa...hehehehe

0 comments:

Post a Comment

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea