Thursday, June 30, 2011

khamis 30 jun 2011

made by Aina Mohd at Thursday, June 30, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey readers..ari kan aina x belajar pun huh sejarah beb..nasib baik mase pagi tu ade majlis perpisahan cikgu wan su..beliau jadi pengetua kat sek men pulau serai...lepas tu pengawas kene tunggu kt perhimpunan sbb nazirul nk jumpe!!!!korang tau nazirul@tuan nazirul tu skema sangat cakap...dia kater macam ni : nazirul nok ari ni / nazirul saloh kabo...aina ngan kwn aina pun nganjing ke dia..huhuhu dia x dengar pun..mase dia ckp aina ngan kwn aina gelak-gelak je..(jahatnye aku nanti kene buang pengawas baru tau..hihihi) mase naik tangge nak naik kelas tu nazirul tu ade depan kitaorg dan sekali lagi kitaorg nganjing ke dia hahahaha... :­D


Pai pun ustazah suruh tolong dia tulis nombor..pastu wt keje sendiri sbb mase tu ade 20 minit lagi nk rehat...lepas rehat ictl..buat keje cikgu suruh buat..pastu pukul 12 kene pegi dewan..mesyuarat agung koop..dlm dewan kan nazirul tu betul-betul duduk tepi kwn aina lol..cik khaleed@khaleedah tapi tukar ngan hajar lol..sebelum mesyuarat tu start sempat lagi nganjing ke dia hahahaha...duh that meeting so boring..i’m gonna be crazy huh!!! :( abis kul 1 dan bleh balik..yayyyy!!!!!! :) x payah belajar sejarah hehehehe
So take care all..see you next time assalammualaikum 

Saturday, June 25, 2011

perbarisan

made by Aina Mohd at Saturday, June 25, 2011 0 comments
assalammualaikum..esk aina ade perbarisan sempena majlis anugerah...x payah kawad pun. cume berdiri je..nasib baik gop..pastu aina kene jadi commander..but not me give the command..tuan nazirul yang command...nasib baik..nazirul tu ketua pelajar kt sekolah aina...cikgu tibe-tibe je panggil aina "aina, meh duk kat depan ni"(dlm kepala penuh dengan tanda tanya)..biar betul cikgu ni...kakak kembar tu xde ekpun kalu dok mesti dia duk kt depan...mase ari rabu tu cikgu panggil aina ngan wani, wani ngan maya(wani lain-lain tau)..first-first ingat kene marah..(berdasarkan pengalaman lepas aina dah kene marah...mase kawad untuk sukan sekolah tu..tapi kakak kembar tupun kene marah jugop..hehehe)bersiap-siap untuk kene marah..kwn aina kate mcm tu..last-last cikgu tu suruh pegi cari bdk pandu puteri yang lain...then kitaorg pun pegi cari..x msk kelas pun...ni sy suka tau  
so ari khamis kitaorg raptai kt tempat parking kereta tu..habis berpeluh sy..kesian kan..x kesian pun :P  ari khamis tu aina belajar PAI je..kenape cikgu sejarah x msk??kalau cikgu msk aina ingat nk menganjing kwn aina yg ade dlm kelas!!!!!!hahahahahaha..
so esk perbarisan di awal pagi..harap-harap esk x la panas sangat...dan esk juge sekolah aina nk sembelih  tumbangkan 2 ekor lembu..(ikut ayat kwn aina..mase jwb soalan bm ni..pastu dia pun ckp ngan aina "aku nok tumbang lembu")..so aina pun nganjing ke dia..jhtkan saye ni :P 
esk all the best untuk pandu puteri and for me also dan untuk unit beruniform yang lain..aja aja fighting!!!!assalammualaikum

p/s:kwn sy tu chinese laa...hehehehe

Friday, June 10, 2011

happy birthday to me...

made by Aina Mohd at Friday, June 10, 2011 0 comments

assalamualaikum..hey bloggers..firstly happy birthday to me..hahaha...wah sy dah 14 thn...cake sy mesti 14 tingkat.. :p...btw thanks sbb bg ucapan happy birthday dlm fb...tq very much..merci beaucoup..x kan ucapan je hadiah x de ke??? esk dah nk sekolah..best la sbb sy kan bdk baik dpt jumpe kwn2....for my birthday sy nak patung rilakkuma...yg cute2 tu sape yg nk bg i really appreciate it......

memandangkan(cewah bhs..hihihi...) hari ni birthday aina so i would share some pic of cakes to u all...



 mcm ni cara yg paling terbaik mase nk tiup lilin...


Wednesday, June 01, 2011

problem is solved

made by Aina Mohd at Wednesday, June 01, 2011 0 comments
assalammualaikum. alhamdulillah problem aina dah x de. blog sudah okey. dalam sejam jugak pastu dah okey..hepy sgt-sgt..okey take care all..assalammualaikum
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea