Thursday, April 28, 2011

BLA..BLA..BLA

made by Aina Mohd at Thursday, April 28, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey bloggers.ari ni aku balik awal la..pukul 12.10..biase aku balik pukul 2.50..pastu x belajar sej la..yay..jahatnye aku ni kan..next week gune jadual baru TAPI!!!!!!!!!!! Sej masih dkt mase last sekali….no!!!!!kitaorg ingat sej tukar x letak mase last sekali..pastu,kwn aku kene marah ngan cg…dia kelas 2p2..sian sangat.BUKAN SALAH KWN AKU PUN..DOH ORG CEROBOH KELAS NK BUAT GANE!!!!HILANG STAPLER TEMBOK JE ITUPUN NK MARAH..SURUH GANTI BALIK..SIAN SANGAT KWN AKU TU…STAPLER GUN TU BKN MAHAL SANGAT PUN…aisehmen…ok la tatau..assalammualaikum

ARI AHAD NI CUTI..BESTNYE...

Tuesday, April 26, 2011

public speaking

made by Aina Mohd at Tuesday, April 26, 2011 0 comments

Assalammualaikum..hey bloggers..i’m back…okey aku x belajar sbb pegi pblic speaking…hajar yg kene..i’m just the reserve…tapi kesian khaleedah x leh ikut... yg paling best I meet my friend!!!!!!!yay…ecah ngan salwa..happy sangat..sekolah aku x menang pun..kitaorg x sedih pun biler kalah sbb dah jangka pun that we will lose because last minute punye preparation…my teacher said it okay la..biar kitaorg dpt exposure and how public speaking is…next year kitaorg bleh join lagi..so congrats to smasid for the winning..First-runner-up imtiaz..second-runner-up x ingat la…okay la..assalammualaikum..

“Without ice cream, life and fame are meaningless”

This is a part of my public speaking sricpt.

 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea