Sunday, March 14, 2010

KENANGAN MASA LALU....

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments




















ni picture friends and family serta whatever things.

dalam gambar ada my best friend. eryany,she was gone to sabah on 3.2.2010. rindu sangat kat dia.
sejak dia pegi sana kitaorang main mesej setiap hari(not everyday but sometimes). amilia,dia sekarang sekolah kaka bersama dengan salwa.rindunye kat my old friend.miss them so much.

HAYATILAH GAMBAR NI DENGAN ELOK-ELOK........

BYE.....SALAM....

CINTA

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments
APA PANDANGAN ANDA TENTANG CINTA TERHADAP REMAJA???

pada saya bagi seorang remaja terlalu awal untuk bercinta kerana kita perlu belajar dan perlu mengenal erti hidup.remaja juga akan mudah terdedah kepada gejala sosial.kita juga akan lalai dalam pelajaran.

saya pun tak suka bercinta kerana semua budak lelaki macam ***** .saya juga masih belum menjumpai lelaki yang yang suka.

sila comment pandangan anda...

bosan oh

made by Aina Mohd at Sunday, March 14, 2010 0 comments
Bosan giler tapi taklah sampai giler.duk kat rumah je xleh gi jalan-jalan la.abang ada kelas tambahan pastu mak pun ada kelas tambahan.nak balik kampung lambat lagi.duk kat rumah buat homework & main komputer jelah.nothing else can do.cedihla.WAWAWA.
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea