Saturday, June 26, 2010

JALAN-JALAN

made by Aina Mohd at Saturday, June 26, 2010 0 comments
tadi aq pegi mesra mall....mula-mula aq pegi kat big apple..beli donut..12 jenis..23 ringgit je..mula-mula ingat nak beli yg donashi tapi sikit je jenisnye x jadila...pastu aq g burger king beli burger...bukus je sbb makan kat food court je...

pastu msk dlm TMC mak aq beli periuk n ayh aq beli water heater...aq beli seluar n baju..lepas shopping je pegi kat kasut you n al-ikhsan sbb abg aq nak beli kasut...then g popular..beli buku aq n adik aq...pastu g reject shop..aq beli pulop baju he3..pastu g TMC yg se lagi tuh...beli makanan n air yogurt.. then balik la...ayh aq ajak g mesra mall naik kereta baru wooo..best giler...ha3



klah...bye2

Thursday, June 24, 2010

X SABAR NAK TUNGGU ABG AQ BALIK

made by Aina Mohd at Thursday, June 24, 2010 0 comments

aq x sabar nak tunggu sbb ada hadiah aq suruh abg aq beli......hadiahnye mestilah buku citer .....aq mmg minat ah baca buku nih.....aq nak tulis mende ag ah....k abg aq balik 25 sampai 26...aq x tahu ag g ambik dia ke dia balik ngan bas.....


klah...bye..that all for now...

RESULT OTI 2

made by Aina Mohd at Thursday, June 24, 2010 0 comments
aq dapat 6A 1B 1C......korg tahu x yg C tu ape????B.I la.....masa periksa oti 1 dapat A....semua cg terkegut sbb masa oti 1 semua org dapat A...tapi masa oti 2 x de langsung A...eeemmmm.....tiga org dapat 6A.....aq sorg je melayu....ha3...2 puan...sorg laki.....no dlm kelas x tahu lagi....tapi harap-harap dapat no yg sama macam oti 1....

Tuesday, June 08, 2010

HILANG DUIT

made by Aina Mohd at Tuesday, June 08, 2010 0 comments
Pada suatu hari di sebuah Sekolah Rendah, ketika itu waktu rehat dan terlihat di halaman sekolah tersebut seorang pelajar sekolah darjah satu menangis dengan kuatnya. Lalu, bertanyalah salah seorang gurunya.

Guru : "Kenapa menangis?"

Anak : "Duit saya hilang sepuluh ringgit Cikgu" (jawabnya sambil menangis)
Guru : "Sudahlah jangan menangis ye...nih Cikgu beri sepuluh ringgit."

Namun pelajar tersebut menangis semakin kuat. Cikgu pun menjadi lebih hairan.


Guru : "Aik... menangis semakin kuat? Kan Cikgu sudah ganti sepuluh ringgit."

Anak : "Iya Cikgu...tapi kalau tadi duit saya tidak hilang,kan sekarang duit saya ada dua puluh ringgit."
Guru : "??!!!"

Tuesday, June 01, 2010

PERIKSA OTI 2

made by Aina Mohd at Tuesday, June 01, 2010 0 comments
aq habis doh periksa oti2..cuma tengah tunggu keputusan je..dengar - dengar kabo aku baru dapat 3A tapi x tahu betul x...

perancis ari yang last baru periksa...B.P. ok je...madame ada tolong kitaorg coz dia letak soalan yang susah tapi ada jawapan dekat belakang

masa rehat tadi aq ada jumpe org ni smart gok he3..dia pakai spec..ada misai sikit...cam budak educated...pahtu aq kabo ke nabihah..pahtu dia kabo cecece..aina oooorrr...

aq pun senyum sampai masuk kelas..aq jumpe dia kat tangga nak naik kelas aq...tapi aq x tahu dia form berapa...


pahtu aq jumpe lah org ni...suara dia macam kartun..masa tu aq dengar dia cakap..sakit perut aq pah dengar dia cakap..macam budak-budak cakap..

oklah sampai disini saje coretan ku...debar ni sbb esk dapat kertas pai n bi..mungkin yang lain dapat gop...
doakan biar dapat A...
papai..muah :*




AQ DAH JUMPE FB DIA~~~~

made by Aina Mohd at Tuesday, June 01, 2010 0 comments
aq dah jumpe fb di dye...he3..tapi aq x pasti tu fb dia ke x..nama sama tapi org lain kot...tapi dia tulis mcsj alor gajah tapi dye masuk mrsm alor gajah..dekat-dekatla tu...tapi harap memang dia..
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea