Thursday, April 22, 2010

KEM KEMAHIRAN PREMIER PART 2

made by Aina Mohd at Thursday, April 22, 2010 0 comments


memang lama x update blog ni...busy la sekarang ni..berbalik pasal kem tu...hari pertama kitaorg sampai memang macam best tapi bila dah duduk sana x best la...kejap sangat at least buat la 2 hari tapi okla...bila sampai tu kitaorg pegi makan nasil lemak ok jugak..sedap..lepas tu ada taklimat dari pengetua sekolah sy..beliau cakap francais memang best...lepas tu pilih bilik n masuk simpan beg baju...minum pagi sambung ceramah...kemahiran mencatat nota dari pensyarah ptpl college...ada ceramah lagi "kemahiran mendengar" orang yang sama jugak...malam ada ceramah "kemahiran mengurus masa" dari cikgu sekolah sy je...kaunselor sekolah..oklah sambung dalam part lain pulak la..

Thursday, April 15, 2010

KEM KEMAHIRAN PREMIER PART 1

made by Aina Mohd at Thursday, April 15, 2010 0 comments

hari rabu dengan khamis aku telah menyertai kem dekat AWANG'S BEACH RESORT.14-15.4.2010.Aku duduk sebilik dengan 8 orang.....bilik aku sebelah surau,dekat ngan kantin dan dekat ngan dewan.bestkan.tapi kene bangun awal lah.kul 4 pagi kene bangun doh....ketua bilik aku x bangun awal....aku mandi awal sekali....memang sejuk giler....then cg suruh ketuk pintu bilik orang puan melayu je untk solat subuh.kitaorg salah ketuk pintu bilik orang cina siap bagi salam lagi..memang malu...... 
 

OTHER SIDE OF ME Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea